.....

تبلیغات

3 ddba8a90-38fb-4acd-a711-50a50a7dfbad
مقاله حسابداری(رویکردهای هزینه یابی)

قیمت:40000ریال

فهرست

مقدمه

انواع رويكردهاي هزينه يابي

هزينه يابي چرخه عمر

هزينه يابي زنجيره ارزش

هزينه يابي ويژگي/كاركرد

هزينه يابي محرك طراحي

هزينه يابي عمليات

هزينه يابي استاندارد

هزينه يابي كيفيت

هزينه هاي سفارش كار

هزينه يابي مرحله اي

هزينه يابي كايزن

حسابداري مديريت و اهداف آن

اهداف و وظايف اصلي حسابداري مديريت

تاريخچه تكامل و تحول حسابداري مديريت

سير تكامل فعاليتهاي حسابداري مديريت

نقش حسابداري مديريت

كمك به شناسايي فعاليتها به تفكيك داراي ارزش و فاقد ارزش

مفهوم هزينه، اصطلاحات و طبقه بندي آن

طبقه بندي هزينه ها در حسابداري مديريت

مديريت هزينه

انتخاب روش تخصيص بهاي تما شده

بهايابي مبتني بر فعاليت

كاركردهاي ABC

كاربرد در واحدهاي صنعتي

كاربرد در واحدهاي مخابراتي

محدوديتهاي روش هزينه يابي بر مبناي فعاليت

مزاياي سيستم ABC

معايب سيستم ABC

سيستم هاي هزينه يابي سنتي و نارسائيهاي آن

مقدمه

قيمت تمام شده يكي از ابعاد مهم در رقابت است. ايجاد تعادل اين مؤلفه با ساير ابعاد رقابت يعني كيفيت و زمان مستلزم اعمال مديريت بر آن است. براي اينكه بتواند از قيمت تمام شده در رويكردها و تكنيكهاي مختلف مديريت استفاده نمود، لازم است ابتدا قيمت تمام شده را به شكل صحيح و مناسب محاسبه نمود. محاسبه قيمت تمام شده مستلزم تخصيص هزينه هاي انجام شده به انواع محصولات توليدي شركت است كه به اين فرآيند اصطلاحاً هزينه هابي گفته مي شود. در اين بخش ابتدا رويكردهاي مختلف براي هزينه يابي ( محاسبه قيمت تمام شده) مورد بحث و بررسي و مقايسه قرار مي گيرند. و در ادامه هزينه يابي بر مبناي فعاليت و مباني آن تشريح مي گردد.


درباره : مقالات , مدیریت ,


برچسب ها : مقاله حسابداری(رویکردهای هزینه یابی)،مديريت هزينه،حسابداري مديريت و اهداف آن،مدیریت،هزینه،پایان نامه،دانلود،دانلودپایان نامه،پروژه،مقالات،حسابداری،خریدپایان نامه،خریدمقالات،سير تكامل فعاليتهاي حسابداري مديريت،تاريخچه تكامل و تحول حسابداري مديريت،هزينه يابي عمليات،هزينه يابي چرخه عمر ,
بازدید : 690
تاریخ : یکشنبه 20 بهمن 1392 زمان : 2:40 | نویسنده : داوودقادرزاده | لینک ثابت | نظرات (0)

۱-برای ارتباط بامشتری سعی کنید که بااوهمچون یک دوست رفتارکنید.بامشتری دوست شوید.

2-هنگام محاسبه هزینه خدمات سعی کنید به مشتری اجازه بدهید که خودآن راحساب کندماشین حسابتان رابه اوبدهید

3-برای جذب مشتری سعی کنید به اواطلاعات بدهید اورابادادن اطلاعات واقع بینانه قانع کنید.دادن اطلاعات به مشتری باعث می شودکه مشتری دریابدکه شمادرباره کالایاخدمت موردنظرتبحرومهارت دارید.

4-به مشتری بدون درخواست تخفیف بدهید ازتخفیف های آشکاراستفاده کنید سعی کنیدبرای تخفیف بعدازاتمام معامه مقداری ازپول رابه اوبرگردانید.مشتری بااین شیوه تخفیف بیشترجذب می شودحتی اگر کم باشد.

5-به مشتری اجازه دهیدکالایاخدمت شماراباکالایاخدمت رقبایتان مقایسه کند.شمانیزبه اوکمک کنید.

6-ازمشتری اطلاعات بخواهیدبدانیدکه مشتری به دنبال چه میگرددوبیشتربه چه علاقمنداست.

۷-به مشتری خدمت کنید ارائه خدمات به مشتری برای جذب ونگهداری  مشتری بسیاربااهمیت است.

نویسنده:داوودقادرزاده   نظرات خودرابامادرمیان بگذارید.

درباره : مقالات , مدیریت , روانشناسی ,


برچسب ها : فروش،درامد،مشتری،مشتری مداری،جذب،افزایش فروش،رونق کسب وکار،تکنیک افزایش فروش ,
بازدید : 648
تاریخ : چهارشنبه 15 آبان 1392 زمان : 14:09 | نویسنده : داوودقادرزاده | لینک ثابت | نظرات (0)

عنوان مقاله: اهداف استراتژیک در تجارت الکترونیک
مولف/مترجم: شهریار عزیزی، حسن قربانی
موضوع: تجارت الکترونیک
سال انتشار(میلادی): 2006
وضعیت: تمام متن
منبع: ماهنامه تدبیر-سال هفدهم -شماره 175
تهیه و تنظیم: پایگاه مقالات مدیریت  http://www.system.parsiblog.com/
چکیده: به کارگیری و استقرار موفقیت‌آمیز تجارت الکترونیک به وجود یک برنامه و استراتژی مدون و مشخص نیازمند است. بدون وجود استراتژی مناسب تجارت الکترونیک ممکن است کلیه تلاشهای شرکت در راستای استقرار تجارت الکترونیک با شکست مواجه شده و ضمن اتلاف منابع مالی، انسانی و زمانی حتی بقای سازمان نیز با تهدید روبه‌رو شود. گام اولیه و اساسی تدوین استراتژی بدون شک تدوین و طراحی اهداف استراتژیک تجارت الکترونیک در چارچوب سلسله مراتب اهداف یعنی چشم انداز، رسالت و اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت سازمانی است. در این مقاله برمبنای فرایند برنامه ریزی استراتژیک، اهداف استراتژیک این فرایند در چارچوب چشم‌اندازها، رسالت و اهداف برای فعالیت در محیط الکترونیک تشریح می شود.


مقدمه
موج تجارت الکترونیک تقریبا همه شرکتها را در تمامی اقتصادها تحت تاثیر قرار داده است و این شرکتها ناگزیر از ورود به عرصه تجارت الکترونیک هستند. گام اولیه و اساسی تدوین استراتژی بدون شک تدوین وطراحی اهداف استراتژیک تجارت الکترونیک است. اهداف استراتژیک تجارت الکترونیک همانند یک چراغ راهنما، تمامی تلاشها و اقدامات را در راه استقرار مناسب تجارت الکترونیک و کسب مزیت رقابتی در عرصه دنیای الکترونیک را تسهیل می کند. با عنایت به اهمیت وجود اهداف استراتژیک تجارت الکترونیک در این مقاله به چگونگی تدوین این اهداف پرداخته می شود.
چشم انداز تجارت الکترونیک
یکی از مهمترین وظایف مدیران عالی سازمان و متصدیان تدوین استراتژی تجارت الکترونیک، تعیین چشم‌انداز تجارت الکترونیک سازمان است. چشم اندازهای برتر و عالی تجارت الکترونیک چیزی فراتر از اهداف تجاری و یا درآمدی را منعکس می کنند. چشم اندازهای قوی و مناسب کارکنان را هماهنگ کرده و سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری بیشتر در سازمان تشویق می‌کند. وجود چشم انداز قوی، کارا و مناسب علائمی را به بازار می فرستد که نشان‌دهنده توانایی سازمان جهت کسب رهبری بازار و تسلط بر بازار است (RAYPORT & JAWORSKI, 2002, PP 15-16). میلر (1996,PP 40-42) در تعریف چشم‌انداز بیان می دارد که چشم انداز مقصد نهایی است که جامع، گسترده و آینده نگر است. چشم انداز آرزوهای آینده سازمان را نشان می دهد و ابزارهای رسیدن به آن را مشخص می کند. به عبارت دیگر چشم انداز وضعیت ممکن و مطلوب آینده سازمان است. سازمان با تدوین چشم‌انداز تجارت الکترونیک وضعیت موردنظر و مطلوبی را که قصد دارد در آینده به آن برسد را مشخص می کند و جایگاه خود را در بازار الکترونیک روشن می سازد. نقش چشم انداز را در تعیین وضعیت مطلوب آینده سازمان را می توان درقالب شکل (1) مشاهده کرد.
 
همانگونه که در شکل (1) مشاهده می‌شود در زمان فعلی (وضعیت موجود) که وضعیت سازمان را در مقطع زمانی (TO) نشان می دهد سازمان موقعیت مشخصی در بازار الکترونیک دارد. ممکن است درحال حاضر سازمان فقط یک وب سایت داشته باشد و هیچگونه فروش اینترنتی نداشته باشد و جزء پیروان و رقبای کم اهمیت بازار الکترونیک تلقی شود. سازمان با تدوین استراتژی مناسب تجارت الکترونیک تلاش می کند که به وضعیت مطلوب در زمان موردنظر (TN) دست یابد.ادامه درادامه مطلب
ادامه مطلب
درباره : مقالات , مدیریت , تجارت الکترونیک ,


برچسب ها : اهداف استراتژیک در تجارت الکترونیک،تجارت الکترونیک ,
بازدید : 680
تاریخ : پنجشنبه 25 مهر 1392 زمان : 1:32 | نویسنده : داوودقادرزاده | نظرات (2)

امروزه تجارت بيش از 30‌درصد از توليد ناخالص داخلي را در عرصه جهاني در بر مي‌گيرد و براساس برآوردها پيش‌بيني مي‌شود اين مقدار در سال 2020 به بيش از 50‌درصد برسد. با توجه به اين حجم عظيم از تعاملات تجاري، بهره‌گيري بهينه از ابزارهاي مبتني بر فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات گريزناپذير است.

امروزه تجارت بيش از 30‌درصد از توليد ناخالص داخلي را در عرصه جهاني در بر مي‌گيرد و براساس برآوردها پيش‌بيني مي‌شود اين مقدار در سال 2020 به بيش از 50‌درصد برسد. با توجه به اين حجم عظيم از تعاملات تجاري، بهره‌گيري بهينه از ابزارهاي مبتني بر فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات گريزناپذير است.
طبق بررسي‌هاي «آنكتاد» در سال 2009، اتلاف زمان يكي از مهم‌ترين موانع غيرفيزيكي در تجارت است و هر روز صرفه‌جويي معادل نيم‌درصد تعرفه تجاري است و از طرف ديگر، 7درصد تجارت بين‌‌المللي صرف هزينه اداري امور لجستيك مي‌شود.
فقدان شفافيت و دوباره‌كاري امور در تجارت سنتي باعث افزايش هزينه‌هاي عمومي به‌ويژه در كشورهاي در حال توسعه مي‌شود. براساس بررسي‌هاي آنكتاد در سال 2009، مي‌توان با بهره‌گيري از نظام‌هاي مبتني بر فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات در تجارت بين‌المللي هر سال بيش از 100‌ميليارد‌دلار صرفه‌جويي كرد.
در واقع رشد سریع تجارت جهانی سبب شده است که فرآیند سنتی در تجارت (مذاکره خصوصی، عقد قرارداد، اجرای قرارداد و تبادل پول) کارآيی خود را به تدریج از دست بدهد و با استفاده از علوم و فن‌آوری‌های جدید (تجارت و کسب‌و‌کار الکترونیکی) سرعت کار (معاملات) افزایش پیدا کند.
توسعه صادرات در تمام کشورها، به عنوان يک استراتژي اقتصادي مطرح است که به تعادل بين سهم نسبي آن کشور از جمعيت جهان و سهم نسبي آن از تجارت جهاني مي‌انجامد. بايد توجه داشت که موفقيت در اجراي راهبرد جهش و توسعه صادراتي و دستيابي به اهداف آن مستلزم حرکت‌هاي مختلفي است که از آن جمله مي‌توان به تسهيل تجاري و بهبود روابط بين‌الملل اشاره کرد. در اين راستا، تجارت الکترونيکي يکي از مهم‌ترين ابزارهايي است که تا حد زيادي شاخص‌هايي نظير افزايش کارآيي تجاري، آزادسازي و شفاف‌سازي اطلاعات و توسعه روابط علمي، فرهنگي و تجاري در سطح بين‌الملل را در راستاي جهش و توسعه صادراتي براي کشور تامين مي‌کند.
فاکتورهای موفقیت در بازاریابی الکترونیکی
چهار عامل برای موفقیت در بازاریابی الکترونیکی وجود دارد. این فاکتورها بر دیدگاه شرکت و مشتری تاثیر داشته و همه آنها برای تضمین موفقیت نیاز به مواجه شدن با یکدیگر را دارند.
الف) سود برای مشتری؛‌
ب) توانایی برقراری ارتباط آنلاین برای جلب رضایت مشتری؛‌
ج) اداره وب‌سایت‌ها؛
د) ادغام فرآیندهای تجاری فعلی. ‌
ادامه درادامه مطلب

ادامه مطلب
درباره : مقالات , مدیریت , تجارت الکترونیک ,


برچسب ها : تاثير تجارت الكترونيك بر افزايش دانش صادراتي مديران ،تجارت الکترونیک،مدیریت،دانش،دانش صادراتی،صادرات ,
بازدید : 652
تاریخ : سه شنبه 02 مهر 1392 زمان : 21:29 | نویسنده : داوودقادرزاده | نظرات (0)
.....

صفحات سایت

تعداد صفحات : 11
تبلیغات

نهمین کنفرانس بین المللی نقد و واکاوی مدیریت در هزاره سوم

جستجو

کدهای اختصاصی
بالای صفحه